• Obstakels en valkuilen worden inzichtelijk 

 • Je leert verschrikkelijk veel over jezelf en (de gevolgen van) jouw acties

 • Onze aanpak past bij wie je bent en wilt worden

 • We hebben vertrouwen in elkaar

 • Je trekt je oude bak energie weer eens uit de kast 
   

Mooi, op naar een plan dat je stoutste dromen overtreft.

 

De huidige situatie op de werkvloer is voor ons beiden inzichtelijk . Game on. Nu je me persoonlijk kent, is het ook gemakkelijk om in te schatten op welke wijze je mij voor de rest van het proces wilt inzetten. Ieder mens is gelukkig anders, dus voor mij is ieder 1-op-1 project 100% maatwerk. 

 

1/4

Aanpak

Bijvoorbeeld:
 

 • Je doet het zelf.
  We maken samen een plan voor mens en bedrijf. Korte, behapbare stappen naar jouw mooiste doel. Deze doelen ga je zelf realiseren, en ik ben de spiegel die er voor zorgt dat je gestructureerd weet hoe.

   

 • We doen het samen.
  Samen geeft
  synergie. Twee weten meer dan één en twee krijgen véél meer voor elkaar dan één. We splitsen de taakverdeling naar jouw doelen en doen beiden waar we goed in zijn. Met mijn kennis en ervaring kan ik door middel van workshops op locatie het optimale uit de mensen en daarmee in jouw bedrijf te krijgen. 

Je staat er dus nooit alleen voor, maar kiest zelf of ik de rest van je team wel of niet ontmoet. Als je dat bepaalt hebt, kun je gemakkelijk uit mijn diensten kiezen. Uiteraard is een combinatie van bovenstaande aanpakken ook mogelijk. Het is daarbij ook aan jou of je dit alles digitaal (via een online persoonlijk portaal) of face-to-face wilt doen.

 

YOU CAN DO ANYTHING.
BUT NOT EVERYTHING.

DE ERVARINGEN VAN ONZE KLANTEN  

"Ik heb van Amanda mogen leren dat je rust kunt inbouwen zodat er ruimte blijft om juist nieuwe ideeën te kunnen ontwikkelen. Met haar pallet aan vaardigheden kan Amanda organisatie breed opereren en vernieuwen." 

Benjamin Kuijs, Qube

HELLO, I AM THE ONE WHO

BRINGS SMILES ON ENTREPRENEURIAL FACES.