1/4

Mijn dienstenpakket kent vele vormen, maar mijn benadering is op alle fronten identiek. Ik werk niet met een methode of trucje, maar op een natuurlijke manier. Ik wil namelijk aanzetten tot een blijvende verandering en niet tot het onpersoonlijk nadoen van een methodiek. Daarin is er ruimte voor interactie en zelfreflectie, terwijl we er niet te lang in blijven hangen. Ik heb namelijk een enorme betrokkenheid, maar ook voldoende emotionele afstand om hoofd- en bijzaken te kunnen onderscheiden.

 

Om door te kunnen, is een precieze uitwerking en uitvoering belangrijk. We blijven dus niet zweven in de coaching, maar schakelen van helikopterview naar praktijkdetails. Van inspirerende brainstorm-sessie naar "Hoe gaan we dit volgende week ook écht gebruiken?". We zorgen er voor dat het grote doel uiteindelijk in kleine stapjes wordt gehaald, terwijl eenieder het beste uit zichzelf leert te halen.

Mijn kennis deel ik graag en in vele vormen. Het is aan jou welk vraagstuk je hebt en welke vorm daar het beste bij past. Bedenk wel dat deze veranderingen niet over één nacht ijs gaan. Anders had je ze zelf in je ondernemende eigenwijsheid al lang en breed bereikt. Het wordt hard werken, maar dan met een bijzonder resultaat in plaats van de eindeloze vicieuze cirkel waar je nu in zit.

 

Zelfs het scherpste mes kan zichzelf niet slijpen, maar wordt geslepen in de krachtige rust van vakmanschap. Mijn kennis en aandacht heb je, mijn complete werkwijze is daar namelijk op gestoeld.

 

DE FREQUENTIE IS AAN JOU.
DE DIEPGANG AAN MIJ.

Diensten