HOE VERDER

  • Heb je een goed gevoel na de afgelopen pagina's?

  • Sta je open voor verandering?

  • Ben je bereid hier je spaarzame tijd aan te besteden?

“Je merkt dat je regelmatig wordt geleefd door de dagelijkse bezigheden en neemt niet altijd de rust om om je heen te kijken. Dit heeft tot gevolg dat je in een routine vervalt en dat er een cultuur ontstaat van 'dat hebben we toch altijd zo gedaan'. Door wekelijks actief bezig te zijn met creatieve disruptie en daarbij kleine veranderingen door te voeren blijft het dagelijkse proces overeind maar worden er wel vernieuwingen doorgevoerd. Dit laat mensen niet schrikken van verandering maar het omarmen. Amanda weet hierin de persoonlijke groei van de teamleden te combineren met de groepsdynamiek. Hierdoor wordt er een open sfeer gecreëerd die blokkades wegneemt en waarin er ruimte ontstaat voor de algehele ontwikkeling van de organisatie. Daarom is AvH Synergy de partner die je op constructieve wijze buiten de gebaande paden laat zoeken naar eindeloze ontwikkeling.”

Tijd om kennis te maken. 

Zonde om nog langer op persoonlijke en zakelijke ontwikkeling te wachten. 

Daarom gaat mijn hart uit naar een actief momentum. Ik houd wekelijks een aantal uren vrij voor het 'kennis maken'. Hiermee investeer ik graag vrijblijvend in jouw onderneming, zoals jij hopelijk zelf (met je team) ook vol overgave wilt blijven doen. Neem daarom contact op, dan is de eerste stap naar positieve ontwikkeling gezet.

Wil je in enkele minuten al wat vorderingen binnen je team of voor jezelf realiseren? Kijk eens op de Infographic pagina, waar je direct met gratis downloads aan de slag kunt.

Ook kun je je natuurlijk nog even verder verdiepen in de workshops en executive (team) coaching die ik met veel plezier aan bied. 

Alvast genieten van een dagelijks portie verfrissende breinbrekers?

INSTAGRAM