Het creatieve brein in actie

How is your creative mind doing? Vandaag de dag functioneren we voornamelijk met de linkerzijde van onze hersenen. Logica, teksten, analytisch perspectief, rationeel denken, onze werkdagen verlangen soms niets anders van ons.

Zonde van de rechterzijde van onze hersenen. Deze creatieve kant van ons brein staat veel beter in verbinding met onze intuïtie, emoties, spontaniteit, het loslaten, het risico, prachtige kleuren en onze ervaringen in de praktijk. Om een mooie balans te kunnen creëren, is het trainen van het creatieve brein een verfrissende braintraining met positieve effecten op het ondernemen en samenwerken.

Download daarom gerust de gratis PDF voor jouw creatieve brein. Meet je creativiteit en test dit gerust met regelmaat nog eens door het onderwerp te veranderen. Speel 3 minuten met je team, en leer van elkaar. Des te meer zielen, des te meer (creatieve) vreugd.

Creatief denken voor ondernemers

#Creativiteit #Braintraining #Workout #Download #Teambuilding #Rightbrain

Recent Posts