1/3

WERKWIJZE

Flexibele sparringpartner

Ik onderneem als ondernemers (team) coach onderbouwd en pro-actief met je mee. Ervaring leert dat de vraag naar bedrijfskundige ondersteuning meegroeit met de ontwikkeling van een onderneming. Daarom bereid ik zaken pro-actief voor in onze samenwerking. Spiegel je kansen en risico's voor nog voordat ze geboren zijn. De kennis is er in alle fases. De flexibele tijdsindeling en eindeloze motivatie om deze kennis binnen jouw organisatie te delen ook. 

 

Geen vaste last

Daardoor ben ik er alleen als het nodig is. Sommige dagen is dat intensiever, terwijl we andere weken minder actief samenwerken. Dit is allemaal afhankelijk van de onderwerpen die we gezamenlijk aanpakken. Ik reken enkel gewerkte uren per coaching/project/workshop, bespreek onze tarieven per tijdsdeel vooraf 100% helder en specificeer dit maandelijks in detail op de factuur. 

Alleskenner

Zo zie je in mijn variërende taken letterlijk een brede scholing als bedrijfskundige en executive (team)coach terug. Deze scholing is universitair en onderbouwd door vele jaren ervaring op de werkvloer bij de snel-groeiende MKB'er. Door deze afwisselende functie en een breed scala klant-branches en persoonlijkheden blijf ik scherp, leer ik dagelijks (waar ik klanten overigens niet voor declareer) en verstof ik niet.

MKB

Dat verstoffen zou me in grote, logge organisaties overkomen. Daarom ligt mijn ondernemershart bij de compactere, pro-actieve organisaties in het midden- en kleinbedrijf. Voorwerk leidt tot een beslissing en we zien direct samen het effect. Ons ondernemershart maakt nu eenmaal een sprongetje bij positieve ontwikkelingen.

 

Ontwikkeling

Deze positieve ontwikkeling waarborg ik in de mensen met wie ik samen werk. Met mijn leergierige, open blik - die ook door door mijn gevolgde workshops, studies, literatuur, een brede klantenkring en wekelijkse brainstormsessies continu blijft groeien - worden teams geprikkeld tot samenwerking en individuen gestimuleerd tot persoonlijke ontwikkeling. Het zou zonde zijn om het volledige potentieel binnen het bedrijf niet te benutten.

 

Locatie

We hebben daarin onderling vaak aan één woord genoeg omdat we de onderneming samen op de werkvloer meemaken. Op kantoor, aan het bureau, ik doe mee. We opereren samen in het team, zodat mijn (onafhankelijke) steun wordt waargenomen met gevoel en verstand. Liever even samen uit de situatie stappen? Een goed gesprek voer ik ook met regelmaat met de neus in de wind, buiten, even weg van alle dagelijkse routine.

Benieuwd naar meer ervaringen van klanten voor wat betreft mijn steun?

ER ZIJN DRIE CONSTANTEN IN HET LEVEN:
VERANDERING, KEUZE EN PRINCIPES. 

Stephen Covey

De ervaringen van onze klanten 
"Het verschil tussen jou en enige andere coach is je diversiteit en je eenvoudige schakelen binnen diverse facetten binnen het bedrijf. Met name je achtergrond als strateeg, marketeer en ICT-er in combinatie met gezond financieel inzicht zijn van grote waarde."

Marian Slagboom, Gastouderbureau Kinderoase B.V.