1/3

DE LOCATIE IS AAN JOU.
DE DIEPGANG AAN MIJ.

Workshops

Op zoek naar..​

 • Nieuwe inzichten

 • Efficiënte (team)ontwikkeling

 • Een moment 'er tussen uit'

 • Een leerzaam 'toetje'

 • Het concreet realiseren van veranderingen

 • Een vernieuwd, positief, gemotiveerd (team)gevoel

 

Hoe werkt een workshop?

 • Je kiest een onderwerp hiernaast of geeft je vraagstuk door

 • We hebben kort contact over het achterliggende verhaal 

 • We verzamelen op een door jou/jullie uitgekozen locatie

 • Je brengt niets anders mee dan jezelf

 • We starten met een warm welkom en een korte introductie

 • We gaan aan de slag met een spectrum aan mensen en materialen

 • De hoofdlijn staat, maar het is altijd 100% maatwerk

 • De duur van de workshop is minimaal 1,5 uur

 • We stoppen echter pas bij een goed, voldaan gevoel

 • We nemen met een glimlach afscheid
   

Belangrijk detail:

Mailcontact na de workshop staat altijd vrij en is kosteloos. Goede sessies hebben altijd zijn nawerking. Ook dan sta je er niet alleen voor. Vervolgsessies zijn altijd mogelijk, al nemen we veelal minimaal 1 week te tijd om zaken even te laten bezinken en in de praktijk te brengen. 

Voorbeelden van ondernemers/teams die mijn workshops volgen:

Sales-teams, ondernemers met hart voor de handel,  groei-gerichte ondernemers, customer care teams, vastlopende teams, leergierige ondernemers, financiële afdelingen, inspiratieloze managementteams, uittredende vennoten, supply chain fanatiekelingen, ondernemers in de detailhandel, DGA's met (te) veel hart voor de zaak, ingeslapen teams, verschrikkelijk eigenwijze ondernemers, mooie individuen.

Verandering doet leven
Wie zijn we en wat kunnen we verbeteren

Een workshop voor teams en/of individuen. Wat zijn eigenlijk de zaken die we mogen koesteren, waar we voor staan, die ons maken wat we zijn? Wat maakt ons nu precies het mooie ons? Wat voegen we daar graag nog aan toe? Sessie waarin op een creatieve manier tot uiting komt wat je tot nu toe nog nooit zo kristalhelder wist te benoemen. Wat verbind. Maakt je los van de 'waan van de dag' en geeft een scherpe blik op de toekomst. 

Van woorden naar daden

Van kans naar actieplan

Deze workshop wordt vaak aangevraagd in combinatie met of naar aanleiding van bovenstaande workshop. Hij is dus ook zowel individueel of als team te volgen. Zodra je eindelijk voor ogen hebt wie je (op dit moment) wilt zijn en wat je kunt verbeteren, mis je vaak de concrete handvatten. Waar ga je beginnen? In deze workshop werken we samen naar een nieuwe aanpak, waarin er één cruciale voorwaarde is: vrijheid. Doodeng, ik weet het. Maar zijn we niet op ons best in vrijheid? Hoe krijgen we eenieder pro-actief? Hoe kom je (als team) in die heerlijke, productieve, alles-bereikende flow? Het hoe in een workshop-notendop, zodat je dezelfde dag nog vol energie van slag kunt. Want we blijven niet zweven. Ben je gek, we gaan knallen.

Mens, wees wie je bent

Jouw nieuwe plek

Soms komt het voor dat je niet op de juiste plek zit. Leuk leven, minder leuk gevoel. Deze 1-op-1 workshop is een mooi omlijste spiegel. Ik geef je geen antwoorden, die weet je zelf (onbewust) al lang. Het zijn alleen de juiste vragen die er voor zorgen dat ze naar de oppervlakte komen. Spannend, zo'n last die van je af valt. Daarom werken we het ook op een creatieve wijze uit. Zo kun je je hart volgen, op een onderbouwde wijze. Ook zeer nuttig voor niet lekker functionerende teamleden.

Hoe kunnen we ...?

Brainstorm sessies voor verdraaid lastige onderwerpen

Je loopt al geruime tijd vast op een cruciaal vlak binnen je onderneming. De inspiratie ontbreekt, je kunt niet lekker out-of-the-box denken en doet simpelweg maar 'wat je altijd hebt gedaan'. Met deze brainstorm sessie prikkelen we eerst het creatieve brein op originele manieren. Zitten we in de flow, komen er wonderbaarlijke ideeën op tafel. En laten die nu net het verschil maken voor het lastige onderwerp. Zowel voor de individu als voor teams zeer nuttig.

Hoe zie jij ...?

Creatieve workshop voor teams

Je werkt misschien al tijden samen, maar elkaar écht vertellen wat je van elkaar vindt blijft een lastig verhaal. Daarom gaan we dit op een creatieve manier uiten. Een originele, boeiende workshop waarin iedere deelnemer wordt uitgedaagd naar anderen te kijken en dit op een bijzondere manier te communiceren. Er komen vrijwel altijd mooie, persoonlijke zaken naar boven. Dit geeft verbinding. Samen potentie zien en daar voor willen gaan. Hoezee!

Meer informatie over de workshops? Mail me!

Bedankt. Uw bericht wordt nu naar mij doorgestuurd. Ik probeer hier altijd zo spoedig mogelijk op te antwoorden.